News Flash:

ATENTIE, timisoreni! Iata zonele in care Enel va intrerupe energia in aceasta saptamana

15 Decembrie 2014
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
A inceput o noua saptamana, Enel Distributie Banat anunta noi intreruperi in alimentarea cu energie electrica in judetul Timis. Reprezentantii companiei spun ca intreruperile sunt necesare, in anumite zone si intervale orare, pentru ca sunt planificate lucrari de revizie, reparatii si modernizare la reteaua de distributie. Vedeti in continuare daca va numarati printre consumatorii afectati.
Luni, 15 decembrie, sunt programate intreruperi in alimentarea cu energie electrica, partial, in localitatile Giarmata si Leucusesti (comuna Bethausen), intre orele 9-16, Jimbolia, intre orele 10-15, si Jabar (comuna Boldur), intre 8-17.
Marti, 16 decembrie, cei de la Enel anunta ca se va opri curentul in satul Cerneteaz (Giarmata) la nr. 136, intre orele 9-14, precum si la Gataia (p.), Bacova (p.), Buzias (parcul solar), Lucaret (parcul fotovoltaic) si Duboz (Nitchidor, p.), intre orele 8-17.
Miercuri, 17 decembrie, sunt planificate intreruperi si in Timisoara – pe strazile Parcului (p.), Cerna, Viorelelor, Magnoliei (p.) si Infratirii (p.), la Lugoj - strazile Bocsei (p.), Rozelor, Oituzului (p.), Primaverii (p.) si Bistrei, in comunele Sacalaz (p.), Lovrin (p.) si Pesac, intre orele 9-18. In aceeasi zi vor mai fi probleme la Jabar (p.), intre orele 8-17, si Parta nr. 595, in intervalul 9-14, scrie tion.ro.
Joi, 18 decembrie, se va opri alimentarea cu energie electrica, partial, pe bulevardul Liviu Rebreanu si Calea Sagului din Timisoara, la Grabat (ferma 4 Smithfield, Agricola San Giorgio, ANIF) si Nadrag, intre orele 9-17, la Dudestii Noi (str. Hodoniului nr. 46), intre orele 9-14, Buzias si Duboz, intre 8-17.
Vineri, 19 decembrie, vor fi afectate de intreruperi trei localitati, potrivit reprezentantilor Enel: Nadrag, in intervalul orar 9-17, Mosnita Noua (p.), intre orele 9-15, si Jabar (p.), intre 8-18.
Durata intreruperii este orientativa, poate sa creasca sau sa scada in functie de starea instalatiei retrase din exploatare, precizeaza cei de la Enel.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007412 (s)