News Flash:

Arme si munitii, descoperite la un barbat de 72 de ani din Caras-Severin, in urma unor perchezitii

13 Octombrie 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie1
Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin au efectuat doua perchezitii domiciliare, in orasul Bocsa si in comuna Firliug, la un barbat banuit ca detine ilegal arme si munitii. 
"In urma activitatilor efectuate, politistii au stabilit ca un barbat in varsta de 72 de ani, din Bocsa, ar fi detinut fara drept, in doua imobile, o arma tip pistol, componentele unei arme tip pistol cu butoias, 38 de articole pirotehnice, capse folosite la confectionarea cartuselor de vanatoare dar si pulbere de vanatoare. Acestea au fost ridicate de politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase, in vederea expertizarii", afirma Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin. 
Fata de cel in cauza, in prezent, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept si nerespectarea regimului materiilor explozive. 
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitului. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004595 (s)