News Flash:

Apelul primarului Nicolae Robu catre social-democrati

27 Aprilie 2017
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a relansat, miercuri, invitatia adresata social-democratilor timisoreni de a colabora pentru proiectele Timisoarei, intrucat a constatat ca ''grupul impotriva Timisoarei s-a reactivat''. 
Edilul a facut aceasta remarca, pe pagina sa de facebook, dupa ce grupul de consilieri locali ai PSD Timisoara a sustinut ca ''regulamentul de navigatie pe Canalul Bega, adoptat de CL Timisoara, este ilegal si inutil''. 
''Iata ce fac eu, in schimb, iar si iar: ii invit pe PSD-isti sa colaboram si pe speta "vaporase" si pe speta "polivalenta" si pe speta "centura" si pe speta "stadion" si pe orice speta, pentru binele Timisoarei. (...). Grupul impotriva Timisoarei s-a reactivat. In buna mea credinta funciara, am crezut ca PSD a inteles, din infrangerea drastica suferita in lupta de anul trecut pentru functia de primar al Timisoarei, lupta in care eu am obtinut de aproape trei ori mai multe voturi decat candidatul PSD (...) ca timisorenii nu te iarta daca vrei sa le faci rau'', afirma Nicolae Robu in postarea sa. 
Primarul subliniaza ca, dupa ce anul trecut, ''PSD = Grupul impotriva Timisoarei, a incercat sa boicoteze proiectele europene ale orasului'', blocand adoptarea bugetului si ''nereusind, l-a dat afara pe cel ce nu a marsat la boicot, pe viceprimarul Traian Stoia'', acum face o noua tentativa in acelasi sens, respectiv ''incearca din rasputeri sa impiedice folosirea vaporaselor''. 
In opinia edilului, grupul de consilieri social-democrati procedeaza astfel pentru a putea acuza ca ''primarul e de vina'', dar in realitate, ''guvernul PSD nu vrea sa infiinteze institutia Administratia Canalului Bega'', care ar reglementa deplin circulatia vaporaselor in Timisoara. 

edilul a
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005959 (s)