News Flash:

ANUNT IMPORTANT pentru toti timisorenii abonati la Colterm, inaintea unor nopti geroase

7 Ianuarie 2017
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
colterm timis1
Abonatii sistemului centralizat de furnizare a agentului termic din Timisoara, Colterm, nu vor avea probleme cu incalzirea in perioada geroasa, intrucat societatea are rezerve suficiente de combustibil. 
''Societatea este pregatita si pentru temperaturi extreme. Avem combustibilul necesar, in momentul de fata functionam cu 50% pe baza de carbune si 50% pe gaz. In depozitele noastre intra zilnic o cantitate mai mare de carbune decat necesarul pentru 24 de ore. Mai avem si rezerve de combustibil lichid, de pacura, astfel incat sa-l putem folosi in caz de necesitate'', a declarat vineri, presei, Ofelia Herghelegiu, purtator de cuvant al Colterm. 
In momentul de fata, Colterm are in jur de 70.000 de abonati. 
In sezonul rece din anul 2010 timisorenii au ramas pentru aproape 24 de ore fara incalzire si gaz metan, din cauza ca societatea de termoficare Colterm nu si-a achitat datoriile catre furnizorul de gaz metan, desi populatia si-a onorat facturile catre societate, iar suma restanta datorata a fost considerata de administratia locala ca fiind mica. 
Dupa acel incident, municipalitatea a decis sa rezilieze contractul cu OMV Petrom Gas in favoarea noului distribuitor E.ON Gaz, din ianuarie 2011. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006761 (s)