News Flash:

ACCIDENT TRAGIC PE DN 79 Oradea - Arad: Fratele cunoscutului interpret de muzica populara Lucian Dragan a murit intr-un accident provocat de un poliTist

14 August 2017
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
accident dragan 700x390 17174100
Artistul aradean Cristian Dragan, fratele cunoscutului interpret de muzica populara Lucian Dragan, a murit, luni dimineata, intr-un accident provocat de un politist care a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive, autoturismul in care se aflau intrand intr-un copac de pe marginea drumului.
Accidentul a avut loc pe DN 79 Oradea - Arad, in zona orasului aradean Chisineu-Cris, unde autoturismul condus de un politist de 39 de ani din Arad a iesit de pe drum si s-a izbit violent de un copac de pe marginea soselei.
In autoturism se afla, pe scaunul din dreapta soferului, muzicianul Cristian Dragan (47 de ani), fratele cunoscutului interpret de muzica populara Lucian Dragan.
In urma impactului, corpurile celor doi au fost proiectate in afara masinii, pe camp, iar artistul a murit pe loc, in timp ce politistul a fost ranit grav si este in spital.
”Cu durere in suflet, azi fratele meu Cristian Dragan ne-a parasit pentru totdeauna intr-un tragic accident de circulatie. Dumnezeu sa-l odihnesca in pace!”, a scris  Lucian Dragan pe Facebook, luni dimineata.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu, soferul a condus cu viteza excesiva.
”Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 39 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, in afara localitatii Chisineu-Cris, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iesind in afara partii carosabile si intrand intr-un copac. In urma evenimentului rutier, pasagerul a decedat, iar conducatorul auto a fost ranit grav”, a declarat Lorena Radu.
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris au anuntat ca fac cercetari pentru ucidere din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006562 (s)