News Flash:

ACCIDENT GRAV! O autoutilitara care transporta muncitori a fost lovita de o locomotiva

27 Martie 2017
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
masina lovita de tren
Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe o strada din municipiul Ploiesti, unde o autoutilitara care transporta muncitori a fost lovita de o locomotiva dupa ce soferul autovehiculului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferata, pe strada Girlei din Ploiesti, primele cercetari la fata locului aratand ca o autoutilitara care transporta muncitori catre platforma industriala din zona rafinariei Lukoil a fost lovita de o locomotiva.
Impactul s-a produs in conditiile in care soferul autovehiculului nu s-a asigurat la trecerea peste o linie industriala de tren.
In urma accidentului, doua persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca cele sapte persoane aflate in autovehicul au reusit sa iasa singure din masina in urma impactului dintre autoutilitara si locomotiva.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005893 (s)