News Flash:

Vremea se raceste sin revin ploile. Prognoza meteo

25 Martie 2017
982 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1
Meteorologii anunta ca vremea se va raci accentuat, in zilele urmatoare, ploile facandu-si din nou aparitia in mai multe zone. 

PROGNOZA METEO SAMBATA 25 MARTIEVremea se va raci accentuat in majoritatea zonelor. In cursul zilei cerul va fi variabil in vest si nord-vest, dar cu innorari persistente in rest, iar local in centrul si sud-estul tarii, va ploua slab. Noaptea nebulozitatea va fi in extindere si vor cadea precipitatii mixte in regiunile nordice si ploi in est si centru si izolat in restul teritoriului. La munte precipitatiile, in general slabe, vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe timpul zilei pe crestele montane si local in regiunile sudice si sud-estice, precum si in cele din extremitatea de vest a tarii.Temperaturile maxime se vor incadra intre 7...8 grade in estul Transilvaniei si 17...18 grade in sudul Banatului si in vestul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va raci accentuat, astfel maximele vor fi in jur de 11 grade. Cerul va fi noros si trecator, indeosebi noaptea, va ploua slab. Mai ales in prima parte a zilei vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Minima termica va fi de 5...6 grade.

PROGNOZA MATEO DUMINICA 26 MARTIE. Vremea va continua sa se raceasca usor, astfel incat regimul termic va fi caracterizat de valori mai scazute decat cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 grade in depresiuni si 14 grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 5 grade. Peste zi vor fi innorari si in cea mai mare parte a tarii vor fi precipitatii, pe arii restranse moderate cantitativ. In nord si in centru acestea vor fi mixte, la munte mai ales ninsori, iar in restul teritoriului va ploua. In cursul noptii aria de nebulozitate si precipitatii va fi in restrangere catre sud si est, in timp ce in regiunile intracarpatice spre sfarsitul intervalului, local se va produce bruma. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in majoritatea zonelor, viteze mai mari urmand a se inregistra pe crestele montane.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi predominant inchisa, iar valorile termice mai scazute decat cele normale in aceasta perioada. Temporar va ploua, iar vantul va avea ceva intensificari. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO LUNI 27 MARTIE. Cerul va fi variabil cu innorari, in cursul zilei, in sud, in est si partial in centru unde, pe arii restranse, vor fi ploi slabe, iar la munte si ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, dar si in Moldova, Dobrogea si Baragan. Regimul termic, in general, sub cel normal in acesta perioada din an, in mare parte din tara, va fi caracterizat de temperaturi maxime ce se vor incadra intre 7 si 15 grade si minime intre -5 si 5 grade. La sfarsitul noptii, se va produce bruma, local in Transilvania si Maramures, pe spatii mici in Crisana si in Banat si izolat in restul teritoriului. In zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.

VREMEA IN BUCURESTI. Cerul va avea innorari, in cursul zilei cand, vor fi conditii de ploaie slaba, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca, unde, la sfarsitul noptii, vor fi conditii de bruma. Dimineata, trecator posibil sa se formeze ceata.

PROGNOZA METEO MARTI 28 MARTIE. Vremea se va incalzi, iar ca aspect va fi in general frumoasa cu cerul variabil spre mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in estul tarii si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 18 grade, iar cele minime intre 1 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, unde se va produce bruma. In zonele joase de relief, dimineata vor fi conditii de ceata.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. In conditiile unui cer variabil spre mai mult senin, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade, din nou mai scazuta in zona preoraseneasca. Vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata, vor fi conditii de ceata.

TENDINTA De miercuri pana vineri temperatura aerului va mai creste, pana la valori peste cele normale la sfarsitul lunii martie. Ca aspect, vremea va fi in general frumoasa.

meteorologii vremea prognoza vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012013 (s)