News Flash:

”Marsul pentru viata” a scos in strada o mie de timisoreni

25 Martie 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
mars pentru viata
Aproximativ o mie de oameni participa, sambata dupa-amiaza, la Timisoara, la ”Marsul pentru viata”, actiuni similare avand loc, la ora transmiterii acestei stiri, si la Arad, Ploiesti sau Sibiu, unde s-au adunat cateva sute de persoane.
Aproximativ o mie de persoane, tineri si varstnici, s-au adunat la Biserica ”Sfanta Maria Regina Pacii” din Timisoara, de unde, dupa o serie de discursuri pentru sustinerea familiei, participantii au pornit intr-un mars prin centrul orasului, scrie news.ro.
”Scopul primar al Marsului pentru viata este chemarea la apararea vietii pentru fiecare fiinta umana incepand cu conceptia pana la moartea naturala si apararea familiei si a casatoriei naturale - o femeie si un barbat deschisi darului vietii, care este cel mai bun ambient pentru dezvoltarea urmatoarei generatii. De o importanta egala este si incurajarea politicienilor ca sa creeze conditii legislative pentru protectia vietii umane si a demnitatii casatoriei naturale si asta inseamna excluderea pruncuciderii oficiale la nivel de stat”, spun organizatorii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008420 (s)