News Flash:

A trebuit sa moara un tanar pentru a fi luate masuri! Ce decizie au luat Primaria si Politia in Complexul Studentesc Timisoara

11 Octombrie 2015
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Complexul Studentesc din Timisoara
Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat, vineri, ca in Complexul Studentesc va fi infiintat in curand un post al politiei locale. Primarul Nicolae Robu spune insa ca aceasta a fost o promisiune pe care le-a facut-o de ceva vreme studentilor, deci nu are nimic de-a face cu solicitarea venita in acest sens de la presedintele PSD Timisoara, Sebastian Raducanu.
Reprezentantii municipalitatii au anuntat ca noul post al politiei locale va functiona in cladirea Policlinicii Studentesti din Campusul Universitar, sediul fiind in curs de amenajare.
Primarul Nicolae Robu estimeaza ca in cateva saptamani postul va fi functional. El spune ca aceasta a fost de altfel o promisiune pe care le-a facut-o studentilor in urma cu cateva saptamani, avand in vedere scandalurile si bataile petrecute in ultima perioada in Complex, scrie tion.ro.
„In urma cu vreo trei saptamani am fost cu toti liderii organizatiilor studentesti din Timisoara in Complexul Studentesti o dupa-amiaza intreaga, am baleiat absolut tot Complexul (…) Printre pomisiunile pe care le-am facut atunci a fost si infiintarea unui post de politie locala in Complex, la initiativa mea, nu la cererea lor, ca ei nu stiu organizarea politiei. Le-am explicat ca e bine ca exista un post al politiei nationale, dar ca, vazand ce se intampla in Complex, consider ca trebuie infiintat un post al politiei locale. L-am si sunat pe domnul Cojan (n.r. – Dorel Cojan, seful Politiei Locale Timisoara), am luat legatura cu conducerea Universitatii Politehnica si am stabilit de comun acord ca locatie un spatiu ce va fi gata probabil la sfarsitul saptamanii viitoare, la intrarea in Policlinica Studenteasca. Am considerat ca este cel mai bun loc, pentru ca in zona sunt mai multe unitati comerciale, unde e foarte bine si necesar sa se vada o firma de politie si de unde politistii sa poata actiona foarte prompt”, a explicat Robu, precizand ca de amenajarea noului sediu al Politiei Locale se ocupa reprezentantii UPT.
Oricum, oficialii primariei se asteapta ca agentii Politiei Locale sa ia la pas toata ziua Complexul Studentesc si sa vina la birou doar cu „raufacatorii”, pentru declaratii.
Edilul sustine insa ca politistii locali patruleaza deja prin zona, ba chiar recent au intervenit intr-o noua altercatie, o alta bataie izbucnita in Campus.
„Deja functioneaza echipa Politiei Locale in Complex. Saptamana aceasta a fost o incaierare, trei indivizi s-au luat de alti doi, care intamplator sunt sportivi, cei doi i-au batut rau se pare pe cei trei provocatori si toti cei cinci au fost ridicati de Politia Locala, care a intervenit prompt, dusi si predati Politiei Nationale”, a dezvaluit primarul.
Robu se declara in linii mari multumit de activitatea Politiei Locale, iar din acest motiv se va merge in continuare pe interimat la conducerea institutiei. Dorel Cojan ramane inca director general interimar, Robu afirmand ca nu se va organiza concurs pentru ocuparea acestui post.
„Eu am un principiu: acolo unde lucrurile merg bine, sa nu fie perturbate. In ansamblu, Politia Locala are multe de facut pana sa obtina multumirea mea, dar sunt si multe satisfactii pe care politistii locali mi le-au dat (…) Sunt preocupari serioase de imbunatatire a activitatii. Eu sunt multumit de dl Cojan”, a concluzionat primarul.

complexul studentes nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005129 (s)