News Flash:

A profitat ca e suspendat si... Alibec si-a facut „antrenamentul“ de weekend la carciuma!

14 Februarie 2017
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
alibec denis
In urma cu o saptamana, atacantul Denis Alibec a fost suspendat pret de-o etapa, imediat dupa un meci disputat pe teren cu CFR Cluj. CANCAN.ro, site-ul numarul 1 din Romania, l-a intalnit pe fotbalist la putin timp de atunci, in clipa in care isi facea „antrenamentul“ intr-o carciuma din Capitala. (Toate noutatile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)
Mai exact, Denis Alibec a mers la un restaurant din zona Baneasa, acolo unde insotit de cativa prieteni a luat o pauza si-a decis sa profite de momentele mai libere din viata sa ca sa se poata „antrena“. Totul s-a petrecut dupa suspendare, pe timpul weekeend-ului care tocmai s-a incheiat. Stelistul a iesit in oras, cel mai probabil pentru a mai uita de grijile tipic fotbalistice care i-au tot dat batai de cap in ultima vreme. Spunem asta deoarece o perioada, pana cand a ajuns de la masina sa in incinta carciumei din nordul Capitalei, a avut privirea plecata in pamant.
Totodata, daca in momentul in care intra pe terenul de fotbal trebuie sa imbrace „uniforma“ Stelei, in clipa in care a iesit in oras, Denis Alibec a profitat din plin si de libertatea vestimentara. Asta deoarece el a ales sa poarte atat un pulover, cat si o pereche de pantaloni, ambele de culoare neagra. La acestea a asortat o sapca cu sigla Givenchy, dar si o vesta lunga, de culoare alba.
De asemenea, atacantul de la Steaua a fost suspendat de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF). In plus, el a fost „pedepsit“ dupa eliminarea de la Cluj, iar pe langa respectiva suspendare pret de-o etapa, a fost nevoit sa plateasca si-o amenda de 740 de lei. Denis Alibec va purta banderola de capitan incepand cu meciul cu CSU Craiova, de peste doua etape.

Galerie Foto

alibec_denis2
denis alibec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004944 (s)