News Flash:

Presedintele Camerei Deputatilor: Trebuie sa ne pastram identitatea

25 Noiembrie 2016
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament
Presedintele Camerei DeputatilorFlorin Iordache, a declarat, astazi, in Palatul Patriarhal, ca politicienii trebuie sa aiba taria si sa spuna foarte clar ca trebuie pastrate traditia si identitatea Romaniei, afirmand ca trebuie neaparat modificat articolul care defineste foarte clar familia.


 "Asa cum seniorii nostri parlamentari au facut acum 25 de ani un text constitutional care au pus bazele noii societati democratice, la fel cred ca trebuie sa avem curajul sa recunoastem ca in romania de astazi este nevoie de o noua Constitutie care sa reflecte atat statutul de tara membra a UE cat si NATO pentru ca la momentul 2003 cand a fost elaborata actuala Constitutie nu faceam parte nici din NATO si nici nu eram membri ai UE. 

Exista o mare provocare in fata viitorului Parlament. In fata viitoarei comisii de revizuire a Constitutiei, cel putin un subiect care este foarte important azi. Este vorba despre acel demers popular in care 3.500.000 de romani au spus ca trebuie precizat foarte clar si modificat articolul 48. Contrar parerilor chiar ai unor membri ai Executivului actual, cred ca trebuie sa avem taria si sa spunem foarte clar ca trebuie sa ne pastram traditia si identitatea Romaniei si de aceea, din punctul meu de vedere trebuie neaparat modificat acest articol care defineste foarte clar familia. Sunt convins ca acest demers ambitios va beneficia de sustinerea tuturor grupurilor parlamentare", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, conform Mediafax.

presedintele camerei deputatilor florin iordache palatul patriarhal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005872 (s)