News Flash:

ACCIDENT GRAV intre Arad si Timisoara. SOFERUL VINOVAT ERA MORT DE BEAT!

10 Februarie 2017
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
acc matiz
Un autoturism marca Matiz a ajuns cu rotile in sus intr-un sant de pe drumul national 69, intre Vinga si Sagu, dupa ce soferul – care era beat – a pierdut controlul. Un barbat care se afla pe scaunul din dreapta fata se zbate acum intre viata si moarte, scrie aradon.ro.
In Matiz se aflau trei barbati, toti muncitori pe un santier din Arad. Unul a scapat, ca prin minune, fara vreo rana, pasagerul de pe scaunul din dreapta se afla in stare foarte grava, iar soferul avea nici mai mult, nici mai putin, o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur in aerul expirat. Testarea a fost efectuata cu aparatul alcooltest de politistii rutieri care s-au deplasat la locul accidentului. Ce se va intampla acum cu soferul beat? Ei bine, se pare ca acesta urmeaza sa fie retinut de politisti pentru urmatoarele 24 de ore.
“Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in jurul orelor 17:30, pe DN 69, sensul de mers Arad-Timisoara, un barbat de 42 de ani, din Arad, in timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iesind in santul aflat in dreapta partii carosabile. In urma impactului a fost accidentat grav un barbat de 46 de ani, pasager pe scaunul din dreapta fata a autoturismului. In urma testarii conducatorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur in aerul expirat “, a declarat inspectorul principal de politie Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

matiz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)