News Flash:

Romania, lovita de un nou VAL DE GER! Temperaturi de -22 grade Celsius!

9 Februarie 2017
927 Vizualizari | 0 Comentarii
ger ciuc
AdministraÈ›ia NaÈ›ională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineaÈ›a, o informare meteo de frig È™i nopÈ›i geroase, în special pentru estul È™i sudul țării, valabilă până marÈ›i, 14 februarie.

Potrivit sursei citate, în perioada 9 — 14 februarie, vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est È™i sud, unde temperaturile maxime se vor menÈ›ine preponderent negative.

NopÈ›ile vor fi geroase la începutul intervalului (în noaptea de joi spre vineri, 9/10 februarie) mai ales în Moldova È™i în depresiunile intramontane, apoi, local, È™i în Muntenia, Oltenia, Transilvania È™i, izolat, în celelalte regiuni.

Temperaturile minime se vor situa, în general, între—17 È™i—10 grade, mai scăzute, sub—22 de grade, îndeosebi în depresiunile din estul Transilvaniei È™i jumătatea de nord a Moldovei.

"În cursul zilei de joi (9 februarie) vor mai fi ninsori slabe cantitativ în Moldova, Muntenia È™i Oltenia, precum È™i în zonele de munte, iar vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, spulberând trecător zăpada. Pe arii restrânse în sud-est vor mai fi depuneri de polei", precizează ANM, adăugând că, în funcÈ›ie de evoluÈ›ia meteorologică, prezentul mesaj va fi actualizat.

AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004794 (s)