News Flash:

4 tratamente SIMPLE pentru VERGETURI SI CELULITA pe care le poti face acasa!

23 Iunie 2017
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
vergeturi si celulita 678x381
Vergeturile sunt la fel de pacatoase precum celulita si, la fel ca in cazul acesteia din urma, nu trebuie sa fii grasuta pentru a te confrunta cu ele. De fapt, vergeturile apar atunci cand exista o fluctuatie de greutate, in special cand te ingrasi brusc.
1. Tratament cu albusuri si ulei de masline: Acest tratament ieftin impotriva vergeturilor are efecte uimitoare. Dupa cateva saptamani de utilizare constanta, vei observa ca pielea este mult mai neteda, iar vergeturile abia daca se mai observa. Este bine sa stii ca vergeturile apar atunci cand fibrele de colagen si proteinele din derm sunt afectate de intinderea brusca a pielii. Prin urmare, trebuie sa refaci aceasta problema, iar albusul de ou este excelent in acest sens, deoarece este bogat in proteine si aminoacizi. Pentru acest tratament ai nevoie de:
2 albusuri batute spuma,
jumatate de ceasca de ulei de masline.
Dupa ce-ti exfoliezi delicat pielea cu vergeturi, intinde albusul pe ea si lasa-l sa actioneze pana cand se usuca. Clateste albusul si hidrateaza-ti pielea cu ulei de masline, scrie sanatatea.ro.
2. Tratament cu aloe vera: Datorita continutului ridicat de colagen, aloe vera este o alegere perfecta pentru tratarea vergeturilor. Daca ai o planta aloe vera acasa, taie cateva frunze si extrage gelul sau, daca nu ai planta acasa, poti cumpara extract de la farmacie sau plafar. Gelul aloe vera se maseaza pe pielea afectata de vergeturi. Dupa 20 de minute, se indeparteaza cu apa calduta. Tratamentul impotriva vergeturilor trebuie repetat o data la 2-3 zile, pana cand observi o imbunatatire a aspectului pielii.
3. Tratament cu zahar si suc de lamaie: Pentru a atenua aspectul vergeturilor, iti poti face un tratament simplu si eficient din:
4 lingurite de zahar tos,
4 lingurite ulei de migdale,
4 lingurite suc de lamaie.
Amesteca ingredientele si maseaza pielea cu vergeturi. Dupa 10 minute, clateste pielea.
4. Tratament cu ulei de ricin: Tratamentul cu ulei de ricin presupune sa masezi uleiul pe pielea cu vergeturi. In fiecare seara trebuie sa repeti procedeul, pana cand observi imbunatatiri.

vergeturile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006345 (s)