News Flash:

Sigur nu stiai asta! Alimente care iti iau durerea de cap cu mana. Al 4-lea e cel mai eficient

20 Iunie 2017
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
magneziu rezolva problemele 678x381
Atunci cand te doare capul, ai face orice sa scapi de aceasta senzatie neplacuta. De cele mai multe ori, asta inseamna sa iei o pastila, fara sa te gandesti la efectele adverse pe care le-ar putea avea. Daca incerci sa reduci numarul de pastile pe care le iei, sau, cel putin, sa le limitezi consumul doar pentru cazurile grave, atunci, trebuie sa stii ca ajutorul tau in cazul durerilor de cap poate veni de la raionul de legume si fructe al oricarui supermarket.
Iata ce alimente trebuie sa consumi imediat pentru a scapa de durerea de cap:
1. Pepene rosu: De multe ori, durerile de cap apar ca o consecinta a deshidratarii, asa ca s-ar putea sa ai nevoie pur si simplu de un fruct apos, asa cum este pepenele, cu atat mai mult cu cat acesta contine si potasiu si magneziu, despre beneficiile carora am amintit un pic mai sus.
2. Banane: Deliciosul fruct contine si potasiu, si magneziu, pentru a-ti veni in ajutor in caz de nevoie. Magneziul are efecte calmante care te pot ajuta foarte mult atunci cand ai o durere de cap.
3. Cartofi: Dupa o noapte in oras, te poti gandi ca tot ce iti trebuie pentru a te simti bine este o portie de cartofi prajiti, dar trebuie sa uiti de asa ceva si sa alegi, mai degraba, cartofi copti. S-a dovedit ca alimentele bogate in potasiu alina durerile de cap, iar un cartof mediu copt in coaja ofera pana la 600 mg de potasiu.
4. Ananas: Si un ananas proaspat poate face minuni cand vine vorba de dureri de cap. A fost demonstrat in repetate randuri ca enzimele naturale pe care le contine sunt o forma naturala de a scapa de dureri. In plus, contine si proprietati anti-inflamatorii care sunt deosebit de eficiente in tratarea durerilor de cap.
5. Castravete: La fel ca in cazul pepenelui, si castravetele contine in mare parte apa, astfel ca este recomandat in cazul deshidratarii. Mai exact, 95% din structura castravetelui este reprezentata de apa, astfel ca te va hidrata si te va energiza, luandu-ti durerea de cap cu mana.

pepene rosu banane cartofi ananas castravete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007898 (s)