News Flash:

Vremea va fi frumoasa in week-end

2 Martie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
Vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil la senin, exceptand zonele joase de relief, unde in primele ore ale zilei si din nou noaptea pe arii restranse vor fi nori si ceata, asociate izolat cu burnita. , informeaza ANM.
Vineri 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime, mult mai ridicate decat cele climatologic specifice datei, se vor incadra intre 8 si 18 grade; minimele termice vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, mai scazute in depresiuni, spre -10 grade.

IN TARA

BUCURESTI
Vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil, exceptand primele ore ale zilei si a doua parte a noptii cand vor fi innorari si conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 2...3 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. 

La munte
 
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta perioada.
Sambata
IN TARA
Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasa si ceata in prima parte a zilei si din nou noaptea in regiunile sud-estice si innorari temporare incepand din orele serii in vestul si nord-vestul tarii, unde va ploua izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar local si in vestul teritoriului si in partea de est si sud-est.
Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele obisnuite la inceputul lunii martie in majoritatea zonelor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra in general intre 10 si 18 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, mai coborate in depresiuni, spre -5 grade.
BUCURESTI
Vremea se va raci accentuat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade. Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei si la inceputul noptii cand vor fi precipitatii moderate cantitativ, mai ales averse, predominant sub forma de ploaie. In a doua parte a noptii, cerul va deveni variabil. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari in prima parte a intervalului, apoi va slabi treptat.
La munte
 
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare incepand din orele serii in Carpatii Occidentali, unde va ploua izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales pe creste. Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele obisnuite la inceputul lunii martie.
Duminica
La munte
Valorile de temperatura vor fi mai ridicate decat cele normale la aceasta data. Cerul va avea innorari temporare, iar in Carpatii Occidentali local va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales pe creste.

vremea vineri in tara bucuresti la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006075 (s)