News Flash:

Vesti bune pentru cei inscrisi in programul "Prima Casa"

23 Februarie 2017
958 Vizualizari | 0 Comentarii
prima casa2
Hotararea de guvern pentru modificarea programului Prima Casa, aflat acum in dezbatere publica, va ajunge pe masa guvernului la aprobare saptamana viitoare, spun surse guvernamentale. Inseamna ca in aproximativ doua saptamani vor fi deblocate noi sume pentru garantarea creditelor.


In sedinta de guvern de saptamana viitoare va ajunge proiectul de Hotarare care va modifica Programul Prima Casa. Cel mai probabil va fi si aprobat, iar, dupa publicarea lui in Monitorul Oficial, in termen de circa 4-5 zile, va fi alocata o noua suma pentru garantarea creditelor din Program, au declarat surse guvernamentale pentru economica.net.


Plafonul de garantare pentru 2017 este fixat in proiectul de Hotarare la 2,5 miliarde de lei, usor mai mic decat anul trecut, care a fost de 2,94 miliarde de lei. Acesta va fi deblocat in etape, dintre care prima, peste aproximativ doua saptamani. Suma care va fi alocata in aceasta prima etapa nu se cunoaste inca, pentru ca va fi stabilita dupa analizarea cererilor de garantii din partea bancilor.

prima casa doua saptamani noi sume
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005236 (s)