News Flash:

USR a anuntat depunerea unei motiuni simple impotriva ministrului Transporturilor

20 Iunie 2018
978 Vizualizari | 0 Comentarii
sova

Deputatul USR Catalin Drula a anuntat miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, ca USR, impreuna cu PMP si deputatii neafiliati, a depus o motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, Lucian Sova.
Potrivit lui Drula, motiunea este intitulata "Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul anti-autostrazi" si a fost semnata de mai multi deputatti USR, PMP si neafiliati.

Potrivit textului motiunii, senatarii ii reproseaza ministrului ca a afirmat faptul ca, atunci “cand o sa avem autostrazi, o sa avem salarii mari si vor pleca multinationalele”.
 
“Este o afirmatie incredibila. Un ministru al Transporturilor ar trebui sa fie un campion al infrastructurii. Un sustinator al autostrazilor. Dvs., din contra, sunteti un veritabil ministru Anti-Autostrazi. Pentru dvs. lipsa autostrazilor e in regula pentru ca romanii raman cu salarii mici. Asta este logica PSD privind infrastructura, asta explica de ce nu avem nici drumuri moderne, dar nici salarii decente pentru romani”, se arata in motiune.


lucian sova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005833 (s)