News Flash:

UIMITOR! 3 boli care pot fi "citite" in palma

8 Decembrie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
boala in palma

Celebrul medic Mehmet Oz a aratat in emisiunea sa "The Dr.Oz Show" cateva indicii din palma care pot sa spuna de ce boli suferi. Iata cateva boli care pot fi "citite" in palme:

1. Palmele rosii, irritate - posibil ciroza
Acest lucru poate sa semnifice o iritatie de la ceva anume, insa exista si situatii in care acest lucru poate sa anunte o boala a ficatului, cum ar fi ciroza. Reactia pe care o vezi la suprafata palmelor apare atunci cand ficatul nu reuseste sa faca fata cu anumite substante, motiv pentru care elibereaza anumiti hormoni care dilateaza vasele de sange si provoaca aceasta reactie de inrosire. 

Inrosirea palmelor trebuie sa te trimita la medic pentru a exclude o eventuala boala de ficat. Pe langa acest simptom, o boala care se manifesta la nivelul ficatului poate sa prezinte si alte simptome, cum ar fi: picioare si abdomen umflate, vene proeminente pe trunchi si oboseala persistenta.

2. Degetele umflate - posibil hipotiroidism
Daca ai un inel pe care il porti in permanenta si observi ca te strange deoarece ai degetele umflate nu ignora acest simptom. Acest lucru poate sa apara de la un consum ridicat de sare, dar poate sa fie si un simptom pentru hipotiroidism.

3. Palmele foarte albe - posibil anemie
Un mic test pe care l-a propus Dr. Oz in timpul emisiunii: trage degetele pe spate ca sa se intinda palma. Daca liniile din palma nu sunt rosii, ci albe, acest lucru anunta o deficienta de fier, adica anemie. Cea mai buna solutie pentru a creste nivelul de fier este aceea de a consuma alimente cu un continut bogat in acest mineral, cum ar fi carnea rosie, spanacul si alte legume cu frunze verzi, precum si nuci crude.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008113 (s)