News Flash:

O femeie a cumparat toba traditionala de la un magazin de carne, iar cand a taiat o felie, acasa, a avut parte de socul vietii. Ce a gasit in bucata de carne TE VA SOCA!

7 Decembrie 2015
2549 Vizualizari | 0 Comentarii
toba2
Ieri, in mediul online a circulat o postare inedita. Dupa ce a facut cumparaturi intr-un magazin din oras, o ieseanca a descoperit un obiect strain in compozitia unei bucati de toba traditionala. Nu va ganditi ca vreo boaba de piper sau vreo frunza de dafin ar fi deranjat-o pe femeie, nu, nici pe departe. Printre bucatile de carne, sorici si organe, femeia a gasit o piulita. Cel mai probabil pentru a trage un semnal de alarma, tanara a distribuit pe Facebook imaginile ce au dezgustat utilizatorii. 

"Toba cu piulite, asta cumparam (Toba cumparata de la magazinul de langa ziare, incinta Kaufland Nicolina)", aceasta este postarea facuta de catre ieseanca, postare insotita si de cateva imagini, mai mult decat sugestive. Din postarea iesencei, rezulta faptul ca a cumparat Toba de la Magazinul "Superstar", din Nicolina, magazin ce comercializeaza preparate din carne in mai multe localuri din tara. Printr-un comentariu lasat de un utilizator Facebook i se recomanda femeii sa duca produsul cumparat inapoi, insa ieseanca s-a multumit ca a descoperit la timp piulita si nu a inghitit-o unul dintre copii sai. Alt utilizator o sfatuieste pe femeie sa depuna o reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor (OPC), "Du-te la protectia consumatorului, asa ceva nu este de iertat si eu am copil si mie mi se poate intampla si la oricine". Reporterii BUNA ZIUA IASI au cerut un punct de vedere referitor la cele intamplate reprezentatilor firmei "Superstar", dar pana la ora inchiderii ziarului nu au raspuns mesajului.

Galerie Foto

toba
toba traditionala piulita facebook kaufland nicolina magazinul opc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004876 (s)