News Flash:

Trasee prelungite pentru tramvaiele 5 si 6, la Timisoara

30 Noiembrie 2014
643 Vizualizari | 0 Comentarii
Incepand de saptamana viitoare, de luni, 1 decembrie, Regia Autonoma de Transport Timisoara (RATT) va prelungi traseele tramvaielor de pe liniile 5 si 6. In cazul tramvaielor de pe linia 5 o portiune din traseu va fi comuna cu cea a mijloacelor de transport in comun de pe linia 1, iar in cazul celor de linia 6 traseul va fi partial comun cu cel al tramvaielor de pe linia 2.
Modificarile se vor aplica incepand de saptamana viitoare. „Incepand cu data de 1 decembrie, RATT prelungeste traseele liniilor 5 si 6 tramvaie. Linia 5, care circula din Ronat, va avea traseul din Piata Traian prin Printul Turcesc, Piata V. Economu, Statia Meteo, UMT, Gara de Est, Badea Cartan, Piata Traian, Prefectura, Piata 700, Ronat. Astfel, o portiune de traseu va fi comuna cu cea a liniei 1. Tramvaiul 6, care circula din Torontal pana la Gara de Est, va circula in continuare spre UMT, Statia Meteo, Piata V. Economu, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectura, Piata 700, Torontal, scrie tion.ro. O portiune de traseu va fi comuna cu cea a liniei 2”, anunta reprezentantii RATT.
Acestia mai precizeaza ca, pentru data de 1 decembrie, in intervalul orar 9.00-14.00, circulatia tramvaielor si a autobuzelor care traverseaza Bulevardul Revolutiei 1989 va fi intrerupta pentru organizarea manifestarilor de Ziua Nationala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039033 (s)