News Flash:

Top 4 zodii care se casatoresc din interes

20 Mai 2017
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop 2015 afla cum iti va merge in dragoste cariera si plan financiar size2
Cele 4 zodii care se casatoresc din interes sunt constiente inca de la inceputul relatiei ca dragostea trece (si) prin stomac. Asta nu inseamna ca nu iubesc cu adevarat, insa tin foarte mult la confortul financiar. Acesta e la fel de important pentru ele precum intelegerea. 

Cele 4 zodii care se casatoresc din interes

1. SCORPION – Nativul nascut in zodia Scorpion viseaza la un trai confortabil si nu suporta sa traiasca modest. Banii sunt extrem de importanti pentru acest nativ. Persoana nascuta in acest semn de apa nu suporta ideea unui trai de pe o zi pe alta. Poate divorta foarte rapid daca observa ca relatia in care s-a angrenat nu ii asigura ceea ce isi doreste din punct de vedere material. 

2. CAPRICORN – Capricornul este pragmatic, stapan pe sine, destul de complicat in relatii. Ii place sa calatoreasca mult, fapt pentru care are nevoie de multi bani. Nu ii place sa se hraneasca doar cu iubire, desi este un sentimental prin definitie. Stie sa isi ascunda emotiile si nu vrea sa i se vada latura romantica. 

3. VARSATOR – Un alt nativ care viseaza la o viata lipsita de griji si s-ar casatori doar ca sa scape de anumite probleme financiare este Varsatorul. E adevarat in acelasi timp ca nu ar suporta sa stea langa cineva fata de care nu simte nimic. Este extrem de constient ca mai devreme sau mai tarziu banii vor avea un cuvant greu de spus in relatie.

4. LEU – Leul este ceva mai lenes si produce bani destul de greu. Prefera o viata boema, este visator si nu accepta scuze atunci cand in casa nu sunt suficienti bani. Poate fi extrem de cicalitor cu partenerul de viata, iar disputele apar de cele mai multe ori din cauza capriciilor costisitoare pe care le are.

zodii casatoresc interes scorpion capricorn varsator leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005631 (s)