News Flash:

La un pas de tragedie! Un alpinist utilitar a scapat ca prin minune dupa ce a cazut de pe cladirea unei banci din Deva

19 Mai 2017
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
alpinist utilitar
Un barbat de 44 de ani, care muncea ca alpinist utilitar, a cazut joi de la inaltime in timp ce spala geamurile exterioare de la cladirea unei banci situata in centrul municipiului Deva, victima fiind transportata la spital cu mai multe traumatisme. 
"Barbatul prezenta un traumatism cranian cu plaga in regiunea occipitala, cu pierderea temporara a starii de constienta, si o plaga in zona barbiei. Pacientul a fost stabilizat la fata locului si transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu. 
Potrivit primelor informatii, barbatul spala geamurile cladirii pe exterior, intre etajele 1 si 2, iar la un moment dat s-a dezechilibrat si cazut in gol de la cinci metri inaltime, oprindu-se pe un grilaj metalic. 
"Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Ancheta in acest caz va fi efectuata de procurori, iar accidentul de munca va fi cercetat de catre angajator, sub avizul inspectorilor de munca. AGERPRES

alpinist utilitar geamurile exterioare deva traumatism cranian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004969 (s)