News Flash:

Spitalul CFR din Timisoara va fi preluat de Spitalul Judetean. Ce clinici vor fi mutate

10 Septembrie 2014
715 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul CFR din Timisoara
Spitalul CFR din Timisoara va fi preluat de Spitalul Judetean. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a discutat aceste lucruri la Bucuresti si a primit acordul ca acest transfer sa aiba loc. Inca nu s-a luat o hotarare definitiva in legatura cu destinatia spatiului actualului Spital CFR din Timisoara, dar se discuta pe acest subiect.
Exista mai multe posibilitati, de la mutarea unor sectii ale Judeteanului in actualul spatiu al Spitalului CFR pana la mutarea Clinicii de Psihiatrie de pe strada Iancu Vacarescu acolo. Institutia sanitara oricum trebuia mutata, cladirea de pe Vacarescu face parte dintre cladirile care vor fi retrocedate. Dar varianta initiala era mutarea acesteia in fosta unitate militara de la Giroc. Acum a aparut o alta varianta.
„Am pregatit documentatia pentru preluarea Spitalului CFR, scrie tion.ro. Urmeaza sa fie aprobata trecerea Spitalului CFR catre Spitalul Judetean, prin consiliul judetean. Spitalul judetean va decide ce sectii vor fi si sa-l preluam, existand varianta de schimbare a destinatiei medicale pe zonele pe care noi le aveam deficitare si posibilitatea de a gasi o solutie inclusiv pentru Vacarescu, pe care trebuie sa-l eliberam la sfarsitul anului 2015. A fost o varianta pentru mutarea clinicii la Giroc sau o alta solutie, solutia poate fi si cea de care discutam noi”, a spus Titu Bojin.

spitalul judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033681 (s)