News Flash:

Sfecla rosie, alimentul ideal pentru gripa

5 Septembrie 2014
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Folosita in terapii, dar si in alimentatia curenta, sfecla rosie are proprietati nutritive, energizante, revigorante si remineralizante. Cercetari recente au subliniat proprietatile antigripale si antiinfectioase ale sucului extras din sfecla rosie, relateaza Adevarul. Eugen Giurgiu, doctor in biochimie, recomanda consumul de suc de sfecla ca remediu impotriva anemiei si a bolilor de sange, dar si in leucemie. 

De asemenea, hipertensivii isi pot mentine presiunea arteriala in limite normale printr-un consum regulat de sfecla rosie. In cazul bolnavilor de ficat, aceasta leguma ajuta la regenerarea celulelor hepatice.


celulelor hepatice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005943 (s)