News Flash:

Sase alimente care imbunatatesc circulatia si previn formarea cheagurilor de sange

14 Decembrie 2017
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta2

Portocalele, ardeiul iute sau sau usturoiul sunt cateva dintre remediile naturale si eficiente pentru imbunatatirea circulatiei.

1. Usturoi

Un catel de usturoi pe zi scade nivelul colesterolului rau si il creste pe cel al colesterolului bun, prevenind bolile de inima. Mai multe studii au dezvaluit ca usturoiul este foarte eficient si in normalizarea tensiunii arteriale si imbunatatirea circulatiei sangvine.

2. Ardei iute

Actioneaza si ca stimulator pentru circulatia sangelui, detoxifiant, antiinflamator sau calmant impotriva durerilor musculare. Pentru ca are capacitatea de a imbunatati circulatia sagelui, ardeiul iute este folosit in numeroase tratamente naturiste care neceasita acest lucru.

Calitatile lui au fost confirmate si de cercetarile stiintifice, care au relevat potentialul vasodilatator si ajutorul dat in tratarea anginei. Imbunatatirea circulatiei ajuta la reducerea durerilor musculare sau de incheieturi, vindecarea tesuturilor deteriorate, o mai buna absortie a nutrientilor si o mai mare eficienta a mecanismelor de detoxifiere.

3. Cacao

Contine mai multi antioxidanti decat fructele de padure, vinul rosu sau ceaiul verde si negru. ai nevoie de doar 20 g de cacao pe zi pentru a-ti imbunatati sanatatea inimii si pentru a reduce riscul de infarct si de accident vascular cerebral. Imbunatateste circulatia si previne formarea cheagurilor de sange.

4.Gingko Biloba are un efect natural de fluidificare a sangelui, fiind des folosita in afectiunile venoase. Previne agregarea trombocitelor si formarea cheagurilor de sange si are un efect tonifiant asupra sistemului venos.

5. Kiwi

Cercetatorii de la Universitatea Oslo au descoperit ca persoanele care mananca doua-trei kiwi pe zi au un risc mai scazut sa dezvolte cheaguri de sange. Kiwi scade si nivelul colesterolului.

6. Portocale

Vitmina C joaca un rol important in subtierea sangelui, iar portocalele, alaturi de alte citrice, pot fi incluse usor in alimentatia ta zilnica. In plus, vitamina C intareste vasele capilare si previne depunerile de grasimi in interiorul vaselor sanguine.


1 usturoi 3 cacao
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)