News Flash:

S-a rupt lantul de iubire! Scandal monstru intre Pepe si Raluca!

11 Mai 2017
1851 Vizualizari | 0 Comentarii
pepe cu raluca

Relaţia dintre Pepe şi Raluca pare să nu fie ocolită de probleme, cei doi au fost filmaţi de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, într-o ipostază total diferită faţă de cum ne-a obişnuit până acum.


Dacă de obicei artistul şi soţia lui, Raluca Pastramă, sunt foarte sociabili şi împărtăşesc momente din viaţa lor, de această dată au încercat să evite orice tip de discuţie.

 

Ajunşi în faţa casei, Raluca a coborât fulger din maşină şi a intrat în curte, evitând orice contact direct cu paparazzii noştri, să nu fie filmată cu ochii în lacrimi, iar Pepe deşi zâmbea şi încerca să pară un pic mai relaxat, situaţia dintre cei doi era vizibil tensionată.

S-au certat aprins în club din cauza unei ‘’ispite’’


Incidentul s-a petrecut la începutul lunii iunie, la restaurantul Fumetto, din Capitală. După ce au petrecut toată noaptea, Raluca şi Pepe s-au certat la un moment dat aprins din cauza unor tipese care i s-au arătat disponibile lui Pepe. Iar cântăreţul abia a aşteptat să socializeze cu admiratoarele şi a intrat în jocul lor. Deranjată vizibil, soţia artistului a luat-o la fugă, la un moment dat, înspre maşină, dar acesta a prins-o chiar în clipa în care ea voia să plece de pe loc, scrie poatenustiai.ro.

 

Scandalul dintre cei doi a fost atât de mare încât la un moment dat a venit şi poliţia în zonă, sesizată de vecini din cauza zgomotului.
untă ca-n poveşti


Pepe şi soţia sa, Raluca, au fost protagoniştii evenimentului monden al verii anului 2014. Cei doi s-au căsătorit religios, după ce „s-au luat cu acte” cu doi ani înainte. Raluca a ales o rochie semnată de Cătălin Botezatu, în valoare de 10.000 €, iar latino-loverul a optat pentru creaţia unui designer român, care l-a costat 5.000 €. Şi a strălucit la propriu, mai ales datorită papionului suflat în aur pe care l-a purtat.

 

Nunta a fost una scumpă, pe măsura tinerilor însurăţei, iar Pepe nu s-a zgârcit deloc la niciun detaliu legat de ziua cea mare. Ionuţ Pascu şi Raluca s-au cununat la Biserica Sf. Spiridon cel Nou din Bucureşti, apoi au petrecut la Aristocrat Events Hall în compania a 300 de invitaţi.


  

pepe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005684 (s)