News Flash:

Radu Mazare are conturile blocate. Vezi ce avere are primarul Constantei

13 August 2014
806 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Constantei, Radu Mazare, are, potrivit ultimei declaratii de avere, un teren in Madagascar luat in concesiune cu unul dintre fratii sai, un apartament in Bucuresti, o salupa, aproape 300.000 de euro cash, actiuni la mai multe firme, totodata el imprumutand 600.000 euro unei persoane.
Primarul Radu Mazare a declarat, marti, ca ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea unei sume de sapte miliarde de lei vechi, banii provenind din amenzile judiciare incasate de Primarie in procesele pe care le are cu cetateni sau societati din Constanta.
Potrivit ultimei declaratii de avere, postate in luna iunie a anului trecut pe site-ul Primariei Constanta, Radu Mazare detine cate patru procente din doua terenuri in Bucuresti, unul in suprafata de 24,16 metri patrati, iar celalalt de 35,68 metri patrati, achizitionate in anul 2009.
Mazare are si 1,7 hectare de teren in Madagascar luat, in anul 2012, in concesiune cu fratele sau Mihai. De altfel, el a fost in mai multe vacante in Madagascar si anuntase ca va merge acolo si de Paste. Mai mult, Mazare spunea ca pe terenul de 1,7 hectare vrea sa construiasca sapte bungalow-uri si un restaurant.
Mazare are si un apartament in Bucuresti, construit in regie proprie, in 2013, cu o suprafata de 184,43 metri patrati.

Radu Mazare mai detine, conform declaratiei de avere, o salupa si o remorca pentru transportul acesteia.
In documentul citat, primarul Constantei mentioneaza ca nu detine bijuterii sau obiecte de arta si de cult.
El are insa 287.000 de euro cash si un card de debit cu 5.000 de euro la City Bank, plus alte doua carduri de credit, la City Bank si la Banca Transilvania, dar fara cash colateral.
Conform declaratiei de avere, Radu Mazare este actionar sau asociat si are imprumuturi la mai multe societati comerciale: SC Sigma Trading SA Constanta, SC Ideea Contrast SRL Constanta, SC Comtext SA Constanta, SC Xenoti SRL Constanta, SC Conpress Group SRL Constanta si SC Royal Distribution Services SRL.
De asemenea, are si un imprumut de 600.000 de euro acordat unei persoane fizice - Ioanis Poulos Skantzikas.
Radu Mazare a mentionat, de asemenea, ca a realizat, in calitate de primar al Constantei, un venit de 33.909 lei, dar si o "vanzare de actiuni contract in rate", catre Enterprises Inc of Monrovia Grecia, contra sumei de 60.000 de euro. Zf.ro

radu mazare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0975 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027341 (s)