News Flash:

PSD, ALDE si UDMR cere majorarea salariilor primarilor si ale presedintilor de CJ

14 Martie 2017
841 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit
Grupurile parlamentare ale PSD, ALDE si UDMR au formulat, marti, o propunere de majorare a indemnizatiei cu 30% pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti ai CJ, cu scopul de a reduce situatiile in care un functionar ar avea venituri salariale mai mari decat acestia.
Augustin Solomon, despre majorarea cu 30%: Am trimis la Guvern, pentru calcularea impactului bugetar
Presedintele Comisiei de Munca a Camerei, Adrian Solomon, a declarat, marti, ca amendamentul depus de PSD, ALDE si UDMR privind majorarea cu 30% a indemnizatiei demnitarilor din administratia locala a fost transmis Guvernului, pentru a calcula impactul bugetar.
„Este anormal ca in administratia publica locala unii functionari sa aiba de doua ori mai mult decat viceprimarul, primarul sau chiar presedintele de CJ in conditiile in care responsabilitatea - si administrativa si politica si judiciara - se rasfrange asupra alesilor si nu asupra functionarilor. Prin urmare, dupa aplicarea Ordonantei 2 prin care se mareau salariile in administratie cu 20% s-a vazut, in urma aplicarii, aceasta problema”, a precizat Solomon.

primari viceprimari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004658 (s)