News Flash:

DECIZIE IMPORTANTA luata de CNA! Operatorii de cablu sunt obligati sa... Trebuie sa stii asta

14 Martie 2017
945 Vizualizari | 0 Comentarii
telecomanda
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, marti, cu majoritate de voturi, ca operatorii de cablu sa ordoneze tematic canalele pe care le emit abonatilor, modificarea fiind facuta la propunerea lui Gabriel Tufeanu.
Decizia a fost luata cu sapte voturi - Valentin Jucan, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Viorel Vasile Buda si Florin Gabrea. Rasvan Popescu si Dorina Rusu au fost impotriva. Ordonarea tematica a canalelor de catre operatorii de cablu a fost propusa de Gabriel Tufeanu, subiectul generand o disputa la sedinta CNA din 7 martie, cand mai multi reprezentanti ai unor operatori de cablu au cerut respingerea modificarii. Gabriel Tufeanu a parasit atunci sala, din cauza ”lipsei argumentelor”.
”Lipsa argumentelor pertinente m-a deranjat. M-a deranjat faptul ca mi s-a spus ca nu se poate face un lucru care astazi exista”, a spus Gabriel Tufeanu, dupa ce a parasit sala. Orange Romania, Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale (ARCA), UPC Romania si Asociatia de Comunicatii Electronice (AcER) au formulat mai multe observatii si propuneri la proiectul de modificare a deciziei CNA nr.72/2012 - privind conditiile de eliberare si modificare a avizului de retransmisie, cu modificarile si completarile ulterioare.
Orange Romania a propus modificarea textului, in sensul inlocuirii obligatiei de alocare in frecventa, cu cea de alocare a canalelor tematice in cadrul structurii ofertei de servicii de programe retransmise. O alocare in frecventa a canalelor la nivelul transponder-ului ar avea un impact negativ - practica actuala este de a nu grupa tematic pe acelasi transponder, pentru a nu afecta consumatorii in caz de nefunctionalitate a transponder-ului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005093 (s)