News Flash:

Programul manifestarilor de 1 Decembrie la Timisoara

1 Decembrie 2016
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
parada dec
Manifestarile dedicate Zilei Nationale vor incepe la ora 10.30, in fata Palatului Administrativ de pe Bd. Revolutiei din 1989. Dupa intonarea imnului si dupa discursurile oficialitatilor, precum si dupa slujba oficiata de mitropolitul Banatului, timisorenii sunt invitati sa urmareasca parada militara pregatita de autoritati.
De la 11.30, in fata celor curiosi vor defila cadre ale Ministerului Apararii Nationale, ale Ministerului Afacerilor Interne, ale Serviciului Roman de Informatii, ale Penitenciarului Timisoara, ale Politiei Locale si ale Escadrilei Elicoptere Giarmata. Ceremonia se va incheia pe muzica militara cu prezentarea onorului Brigazii 18 Infanterie Banat.
Spre seara, manifestarile speciale de 1 Decembrie se muta in Piata Victoriei, unde are loc deschiderea oficiala a celei de-a zecea editii a Targului de Craciun. Programul incepe cu un concert al Orchestrei Timisoara Big Band. Primarul Nicolae Robu va fi si el prezent in piata, pentru a porni iluminatul festiv de sarbatori.
De la ora 18, Ansamblul Timisul ii invita pe timisoreni sa intre in Hora Unirii, devenita deja traditie in centrul orasului. Alaturi de Ansamblul Timisul, pe scena vor urca unii dintre cei mai indragiti cantareti de muzica populara din Banat: Andreea Aleusan, Camelia Florea, Mihaela Petrovici, Petrica Moise si Petrica Miulescu Irimica, scrie tion.ro.
Pentru fanii muzicii usoarei, autoritatile locale au invitat la Timisoara trupa Clar Band, care va concerta de la ora 19, dar si pe Raluka, care va urca pe scena din Piata Victoriei de la ora 20. Seara se incheie cu un concert sustinut de Delia si cu un foc spectaculos de artificii, promit reprezentantii primariei.
Atentie! Daca planuiti sa mergeti spre parada militara cu mijloacele de transport in comun, ar trebui sa stiti ca reprezentantii RATT au schimbat traseele catorva tramvaie. Astfel, intre orele 8-13, tramvaiele de pe liniile 1,2, 4, 5 si 6 nu vor mai ajunge prin centrul orasului. Ele au alte trasee, insa oficialii regiei pun la dispozitia calatorilor un autobuz, care va circula pe traseul Piata Traian, strada Dacilor, Piata Badea Cartan, str. Kogalniceanu, str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam, Calea Dorobantilor, str. Andrei Saguna, str. Ion Mihalache si Piata Traian. 

mitropolitul banatului ansamblul timisul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006137 (s)