News Flash:

Printul de Wales isi incepe vizita oficiala in Romania. Presedintele Iohannis il va decora pe Printul Charles

29 Martie 2017
793 Vizualizari | 0 Comentarii
Printul Charles
Printul de Wales isi incepe, miercuri, vizita oficiala in Romania, Agentia Nationala de Presa AGERPRES fiind partener media unic al evenimentului.
Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a declarat saptamana trecuta intr-un interviu acordat AGERPRES ca vizita Printului Charles, un mare prieten si admirator al Romaniei, reprezinta celebrarea fortei legaturilor dintre cele doua tari.
"Aceasta va fi a doua vizita oficiala a Altetei Sale, dar nu este strain de Romania. Face frecvent vizite private aici. Este un mare prieten si admirator al Romaniei, are o fundatie aici, care sustine prezervarea arhitecturii traditionale si dezvoltarea mestesugurilor traditionale, spre exemplu", a afirmat diplomatul britanic.
El a subliniat ca vizita Printului Charles reprezinta 'celebrarea si evidentierea fortei legaturilor noastre bilaterale'.
Seful statului ii va conferi Printului Charles "Steaua Romaniei" in Grad de Mare Cruce, in semn de "pretuire pentru activitatea in Romania si pentru promovarea imaginii acesteia in lume".

paul brummell printului charles
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005955 (s)