News Flash:

INCIDENT la instanta suprema. Un protestatar i-a cerut demisia lui Dragnea. "Am foaie si pix, semnati demisia?"

28 Martie 2017
944 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01
Cateva persoane l-au asteptat, marti, pe Liviu Dragnea la instanta suprema, la finalul sedintei daruindu-i un cartonas galben cu mesajul #rezist. Una dintre femei l-a intrebat daca demisioneaza din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, spunandu-i ca i-a pregatit foaie si pix.
"Am foaie si pix, semnati demisia? In sala v-am intrebat daca va dati demisia si m-ati intrebat: acum sau dupa? V-am pregatit o coala si un pix", i-a spus lui Liviu Dragnea unul dintre protestatarii care l-au asteptat la sediul ICCJ.
In replica, presedintele PSD i-a spus femeii : "Doamna, cei din spatele dumneavoastra nu doresc demisia mea dintr-o functie anume. Nu mi-ati spus din ce functie. Cred ca dumneavoastra doriti demisia mea din viata".
"In primul rand din functa de presedinte al Camerei Deputatilor. Nu. Stiti de ce nu? Pentru ca imi doresc o partida de pescuit cu dvs.", a continuat femeia.
"Sunt foarte multi din cei care va sustin care incep sa fie din ce in ce mai deranjati ca eu de mult timp spun adevarul despre ceea ce se intampla in Romania, despre bani straini care instra in Romania , despre romani care sunt finantati , despre oameni care fac foarte mult rau acestei tari. Raspunsul este nu", a mai spus presedintele PSD. Mediafax.ro

camerei deputatilor liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)