News Flash:

Presedintele Comisiei pentru cultura a Senatului cere demisia lui Stelian Tanase

25 Septembrie 2014
638 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Comisiei pentru cultura a Senatului, Georgica Severin (PSD), cere demisia presedintelui SRTV, Stelian Tanase, reprosandu-i acestuia ca a politizat ”aproape direct” institutia, a schimbat grila de programe fara acordul CA si a decis infiintarea unei fundatii, fara aviz.
”Avand in vedere faptul ca presedintele director general al SRTV nu reuseste o conlucrare cu consiliul de administratie al carui membru este, avand in vedere ca a inaintat mai multe grile la CNA fara aprobarea CA, incalcand legea, dovada ca CNA nu le-a pus in discutie, avand in vedere faptul ca a jignit Parlamentul Romaniei si a incalcat grav legea trimitandu-ne spre avizare o fundatie deja infiintata printr-o hotarare (a CA – n.r.) ii solicit oficial demisia”, a spus Severin, joi, intr-o conferinta de presa.
Severin a spus ca Tanase trebuie sa isi dea demisia pentru ca a incalcat Legea audiovizualului atunci cand a trimis noile grile de programe CNA fara ca acestea sa fie aprobate de Consiliul de administratie al SRTV.
”In acest moment, televiziunea functioneaza ilegal, in sensul in care grilele nu sunt aprobate, nu in alt sens”, a comentat presedintele Comisei pentru cultura a Senatului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042352 (s)