News Flash:

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern

8 Iulie 2015
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta
Prim-ministrul Victor Ponta s-a intors in tara, dupa ce ultimele trei saptamani le-a petrecut in Turcia, unde a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchiul stang.

Potrivit imaginilor difuzate de televiziunile de stiri, premierul a ajuns la sediul Guvernului in jurul orei 10:00, ajutandu-se de doua carje.

La sosirea la Palatul Victoria, premierul a fost intampinat, printre altii, de presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, pe care a sarutat-o pe obraji, si de premierul interimar Gabriel Oprea, cu care a dat mana, imbratisandu-l calduros.

De asemenea, in imagini se poate observa clar ca Victor Ponta este nebarbierit.

Premierul s-a intors in tara la 24 de zile de cand a ajuns in Turcia, unde s-a internat pe 14 iunie, iar a doua zi, pe 15 iunie, a fost operat la genunchiul stang.

Vicepremierul Gabriel Oprea este cel care i-a tinut locul ca premier interimar in fruntea Guvernului, incepand cu 22 iunie, astfel ca miercuri este a 17-a zi cu ministrul de Interne prim-ministru interimar. De asemenea, acesta va conduce sedinta saptamanala de Guvern, miercuri, potrivit anuntului de marti al biroului de presa al Executivului.

victor ponta romania turcia carje
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006633 (s)