News Flash:

Oana Lis a fost agresata. „Ma atingea in locurile intime de fata cu toata lumea”

29 Aprilie 2017
1599 Vizualizari | 0 Comentarii
oana lis
Oana Lis a fost agresata. Blonda a povestit ca a trecut prin numeroase momente in care a fost urmarita si chiar agresata.


Oana Lis, care nu are deloc o relatie buna cu neamurile ei, este casatorita cu fostul primar al Capitalei, Viorel Lis.


De-a lungul anilor, blonda a trecut prin momente extrem de grele.


Ea a povestit, in cadrul unui interviu pentru emisiunea „Agentia VIP”, de la Antena 1, ca i s-a intamplat in numeroase randuri sa fie urmarita de diversi indivizi si chiar sa fie agresata.


Oana Lis a fost agresata. „Mi-a bagat pana pe sub fusta”

„Noi avem doua masini. Am parcat pe Nerva Traian, asa ca am verificat, am un tic, sa verific mereu usile… Am incercat de trei ori, usile nu se inchideau, nu intelegeam – la cativa metri erau doi tipi cu o masina de Bulgaria… Am observat ca aveau geamurile deschise si o telecomanda – practic imi anulau comenzile. M-am speriat, m-am uitat la ei, m-am urcat in masina, m-am facut ca vorbesc la telefon… Nu am fost la politie… Am preferat sa nu merg la el, putea sa-mi dea o palma…


Acum vreo 10 ani, m-a agresat fizic, mi-a spart geamul si mi-a rupt hainele de pe mine… M-a agresat un tip in autobuz. Adica, pur si simplu mi-a bagat mana sub fusta. Nu era asa inghesuiala, am inceput sa ti… Pur si simplu ma atingea in locurile intime, de fata cu toata lumea. Nimeni nu a zis absolut nimic si-n momentul ala m-am enervat, i-am tras o palma. Era un barbat ok, chiar bine imbracat. I-am dat o palma, a inceput sa rada… Fiind batuta de tatal meu, reactionez, devin si eu violenta”, a povestit Oana Lis la emisiunea mai sus-mentionata.


sursa

oana lis agresata urmarita viorel lis agentia vip
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004960 (s)