News Flash:

DRAMA nestiuta a lui ANDI MOISESCU

28 Aprilie 2017
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
andi moisescu
Dramele juratilor de la show-urile de talente nu transpar pe sticla, fiindca indata ce reflectoarele sunt pe ei si se da unda verde la filmat sau la transmisia in direct, isi intra in rolurile de profesionisti ai televiziunii si pozeaza in cei mai veseli oameni din lume. Si totusi, unii dintre ei au trecut prin mari incercari.
Mihaela Radulescu, jurat pentru al treilea an la rand la “Romanii au talent”, si-a pierdut tatal in vara lui 2014, la sfarsitul lunii august. Era proaspat despartita de Dani Otil, dar matinalul a raspuns prezent fara ezitare, iar vedeta, venita intr-un suflet din Monaco, a plans pe umarul lui. Florin Tiganu s-a stins in spital, dupa lupta cu o boala incurabila.
Florin Calinescu ne face de multi, foarte multi ani sa radem, dar este, probabil, unul dintre cei mai tristi jurati. “Chestiunea zilei”, serialul “Tanti Florica”, aparitiile in “Las Fierbinti” si “Atletico Textila” (in acesta din urma are rol chiar in noul sezon), toate l-au desenat pe actor intr-o nota comica, dar viata lui personala este la extrema cealalta, loviturile pe care i le-a dat soarta facand parte din repertoriul tragic.
Prima pierdere a juratului de la “Romanii au talent” a fost in anii ’80, cand i-a murit fetita de numai 5 luni. Apoi, in 1996, sotia lui, Ana Maria, actrita la Teatrul Mic, a fost diagnosticata cu cancer la gat si s-a stins in martie 2005, exact in ziua cand implinea 47 de ani si 27 de ani de casnicie.
Cinci ani mai tarziu, in 2010, actorul si-a pierdut ambii parinti, pe Volina si pe Ion Calinescu, tot din pricina cancerului. Mama lui s-a stins in Saptamana Mare a Pastelui, iar tatal, doua luni mai tarziu.
Doi ani a avut vreme Florin Calinescu sa-si ostoiasca durerea din suflet, dupa care a primit o noua lovitura, crunta, neasteptata: Luca, mezinul lui, s-a sinucis. S-a spanzurat intr-o camera de hotel din Praga, unde lucra ca asistent de productie la primul sau scurtmetraj important. Luca avea 24 de ani, studia filmul in Liverpool si avea tot viitorul inainte. Si-a lasat tatal devastat.
Mihai Bendeac sufera de depresie si nu a facut un secret din asta. Face psihoterapie si ia pastile, ca sa se mentina pe linia de plutire, dar se intampla sa aiba caderi, si atunci viata lui atarna de un fir de ata. “Am vrut sa ma sinucid de 3 ori. In facultate, ma trezeam noaptea si ma ardeam cu tigara. M-am trezit odata ca eram pe jumatate iesit pe fereastra. Nu stiu cum s-a intamplat. Am vrut sa ma sinucid din motive profesionale. Ultima data, acum vreo doi ani si ceva”, a declarat juratul de la “iUmor” in 2014, in emisiunea lui Maruta.
Mihai Bendeac e un suflet chinuit. Pana sa-si declare public problemele, nimeni n-a banuit ca in spatele firii sale rebele se ascund depresia si tentativele suicidare
Andi Moisescu si-a pierdut cumnata, Lavinia Steer, sora fostei prezentatoare TV Olivia Steer, in decembrie 2010. Femeia s-a luptat cativa ani cu cancerul mamar, iar drama a fost amplificata de faptul ca in urma ei a ramas un baietel de 6 ani, pe care il crestea singura. Baietelul, Alexandru, a fost luat in grija imediat de soacra lui Andi, iar juratul de la “Romanii au talent” si sotia lui s-au implicat trup si suflet in cresterea lui. Apoi, rana a fost redeschisa: tatal copilului, Szolt Lokodi, a dat familia in judecata pentru custodia lui.
Andreea Marin, ultima vedeta intrata in randul juratilor – la emisiunea “Uite cine danseaza”, care va fi difuzata in primavara la PRO TV – a trait o drama teribila cand avea numai 9 ani: mama i-a murit in brate. Intreaga familie a fost implicata atunci intr-un accident de masina, iar Violeta Marin a facut sacrificiul suprem pentru fiicele sale, Andreea si Cristina. “Mama era pe scaunul din fata, din dreapta, si a sarit peste noi, pentru a ne proteja. Impactul a prins-o in aer! Mama a murit in bratele mele!”, a rememorat Andreea, intr-o scrisoare deschisa, tragedia care a marcat-o pentru toata viata.
Dragostea imensa pentru cea care i-a dat viata, practic, de doua ori, a facut-o sa-si boteze fetita Violeta. Anul trecut, pe 3 martie, vedeta si-a pierdut si tatal. Dan Marin s-a stins acasa, iar Andreea a postat un mesaj sfasietor pe Facebook: “Acum cateva ore, sufletul si sprijinul meu de-o viata, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt ingeri si mama, si bunicii mei, si atatia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stalpul meu de sprijin de la primul meu pas in viata, in momentele grele si bune, neconditionat, pana in ultima clipa”.

dramele juratilor show-urile mihaela radulescu florin calinescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004980 (s)