News Flash:

O noua zi de proteste la Timisoara

4 Februarie 2017
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
protest
Timișorenii au ieșit din nou, vineri seara, în Piața Victoriei din Timișoara, pentru a protesta împotriva deciziei Guvernului Grindeanu de a emite o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea anumitor persoane. Este a patra zi consecutivă în care timișorenii ies în număr mare în centrul orașului.

Spre deosebire de zilele anterioare, organizatorii protestelor de la Timișoara au decis ca vineri protestatarii să se întâlnească în cartierele în care locuiesc și să vină în marș spre centrul orașului. Astfel, față de zilele anterioare, protestul din Piața Victoriei nu a mai început la ora 18 ci la ora 19, scrie tion.ro.

Cu toate acestea, cu câteva minute înainte de ora 19, în centrul orașului se aflau deja peste 500 de persoane.

Ora 21.20. Aproximativ 25.000 de protestatari se pregătesc să plece în marș prin oraș

Mulțimea aflată în Piața Victoriei se pregătește să plece în marș prin Timișoara. Manifestanții vor fi însoțiți pe întreg traseul de jandarmi și polițiști, care vor bloca traficul atunci când va fi nevoie. Traseul este următorul: Piața Libertății, Sediul DNA, Bulevardul Michelangelo, Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica și retur. La final, ei se vor întoarce în Piața Victoriei, unde vor continua protestul. Oamenii scandează „Dragnea nu fi trist, la Jilava au dentist” și „Dragnea cu părul creț fură noaptea din coteț”.


guvernului grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006032 (s)