News Flash:

Primarul Robu, MESAJ TRANSANT catre toti parlamentarii de Timis

4 Februarie 2017
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a lansat, vineri, un apel catre toti parlamentarii judetului, indiferent de apartenenta politica, prin care sa-si faca cunoscuta public pozitia fata de ''actiunea'' PSD privind OUG de modificare a Codurilor penale. 

''Cred ca le-ar sta bine tuturor parlamentarilor de Timis sa se pronunte public vizavi de aceasta schimbare de legislatie vizavi de infractori. Indiferent de partidul pe care-l reprezinta, sa iasa public si sa spuna 'agreez' sau 'dezavuez' ceea ce face PSD, pentru a sti pozitia lor. Fac acest apel catre toti parlamentarii de Timis, din postura de coleg de scena politica'', a declarat Nicolae Robu, intr-o conferinta de presa. 

Primarul Timisoarei a subliniat, totodata, ca a aprobat autorizatia pentru protestele din municipiu pana la sfarsitul lunii februarie si ca va continua sa participe direct la proteste, si pentru a observa cum acestea se desfasoara. Edilul a apreciat pozitiv modul in care au decurs protestele pana acum, fara incidente, dar si faptul ca organizatorii i-au cerut de fiecare data acordul pentru autorizatie, inclusiv cand au vrut sa se deplaseze in marsuri prin oras. 

''In Timisoara (...) toate protestele s-au desfasurat intr-o nota de civilizatie impecabil. Eu am aprobat de fiecare data prompt solicitarile lor pentru autorizatii. Apreciez modul in care fortele de ordine si-au facut datoria. Voi participa si in continuare, ca simplu cetatean. Autorizatia este pana la finele lunii februarie. In Timisoara este de apreciat ca si atunci cand au aparut idei de a se face si altceva in afara de mitingul din centru, organizatorii m-au contactat pentru aprobarea marsului, de aceea nu am nicio ezitare de a participa la aceste prosteste legale'', a detaliat Nicolae Robu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)