News Flash:

Traian Basescu, REACTIE HALUCINANTA dupa protestele din ultimele zile

3 Februarie 2017
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte, Traian Basescu, a avut o interventie telefonica la B1 TV, unde a discutat despre proteste si situatia politica din Romania.


"Nu imi dau seama ce ancheta se poate face, probabil se ancheteaza pe regulamentul de ordine interioara", a declarat Basescu. 


"Am fost ministru in 5 guverne si, spre deosebire de alti ministri, am chemat directorii la inceputul mandatului si am spus obiectivele mele: 1996-2000: nu avem bani de autostrazi, nu avem bani de nu stiu ce investitii, pregatiti proiecte care pot fi finantate de Banca Mondiala de Investitii. Au trebuit sa execute obiectivul politic pe care l-am fixat. Pe cei care au spus ca eu nu pot, i-am dat afara. Trebuia sa reabilitez drumuri din vremea lui Ceausescu, sa fac patru benzi drumul pana la Iasi, iar cine a crezut ca nu se poate, l-am dat afara"a precizat fostul presedinte. 
Intrebat daca este in regula ca Procuratura sa cenzureze actele Guvernului, Basescu a spus "categoric, nu. Procurorul general al SUA a avut o alta opinie decat Trump, iar el l-a dat afara imediat". 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007083 (s)