News Flash:

Fotbalul, lovit de o noua TRAGEDIE! Capitanul echipei a fost gasit mort in locuinta sa, la o zi dupa meci

20 Martie 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu3
Capitanul echipei de fotbal Derry City FC, Ryan McBride, a fost gasit mort in locuinta sa, la 24 de ore dupa meciul castigat cu scorul de 4-0 in fata formatiei Drogheda United, in campionatul de fotbal al Irlandei, informeaza presa britanica. 
McBride, in varsta de 27 ani, evolua pe postul de fundas central si era unul dintre titularii indiscutabili ai echipei sale, la care si-a facut debutul in 2011. 
Corpul neinsufletit al fotbalistului a fost descoperit in dormitorul locuintei acestuia, aflata in apropierea stadionului Brandywell, duminica dupa-amiaza, cauza mortii nefiind deocamdata cunoscuta. 
Numeroase cluburi si federatii din Marea Britanie au transmis mesaje de condoleante dupa disparitia fulgeratoare a lui Ryan McBride
Suporterii lui Derry City FC au transmis la randul lor urmatorul mesaj pe Twitter: "Capitan. Lider. Legenda si un gentleman desavarsit. #RIPRyanMcBride". 
Anul trecut in luna februarie, cel mai bun marcator din istoria lui Derry City, atacantul Mark Farren, a incetat din viata la 33 de ani, din cauza unei tumori cerebrale. In memoria acestuia, clubul din Derry a decis sa retraga tricoul cu numarul 18 pe care Farren l-a purtat in perioada in care a evoluat pe Brandywell Stadium (2003-2012). 
AGERPRES

Galerie Foto

Ryan_McBride
mcbride brandywell
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007038 (s)