News Flash:

De ce este recomandata autosatisfacerea zilnica. 4 motive pentru care asta este cheia unei vieti fericite

22 Decembrie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

Este o parte valoroasa si necesara a unei vieti intime sanatoase, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Chiar daca, pentru unii, este inca un subiect tabu, practicile de autosatisfacere ar trebui practicate cu regularitate, fara rusine sau vina.

Este un aspect foarte important atat la nivel personal, cat si la nivelul vietii de cuplu, iar pentru o viata intima echilibrata, acest abicei este un proces recomandat, ba chiar necesar, potrivit portalului „Your Tango”.

1.Prin oara cand o facem ne cunoastem trupul si mintea
Eeste o modalitate buna pentru a invata ce anume iti place. In plus, poti mai apoi sa transformi fiecare atingere intr-o fantezie.

In timp ce te mangai iti imaginezi ca esti dominator, ca esti in rolul supusului sau ca esti surprins in timp ce faci faci toate astea?

Acestea sunt indiciile care ne ajuta sa ajungem mult mai usor la orgasm. Mai ales pentru persoanele care au probleme cu atingerea placerii supreme, cunoasterea propriei persoane prin autosatisfacere este extrem de importanta. De exemplu, in cazul femeilor pentru care nici aceste tehnici nu dau rezultate, jucariile din magazinele specializate pot fi foarte folositoare.

2. Aceasta practica ne pastreaza sanatosi
Poate ajuta la eliberarea tensiunii si a stresului, poate vindeca insomia si exista dovezi ca substantele eliberate in organism in timpul orgasmului ajuta la vindecarea depresiei.

De asemenea, studiile au aratat ca femeile care o fac mai des sunt mai atente cand vine vorba de propria sanatate si isi fac mai des controale ginecologice.

3. Masturbarea ne poate transforma in persoane mai atragatoare
Ideea conform careia o femeie activa intim nu are nevoie de isi oferi placere singura este falsa. Chiar si femeile aflate in relatii stabile au nevoie de asta.

De fapt, constientizarea propriei intimitati in aceasta maniera le poate face sa se simta mai atragatoare, dar si sa fie percepute astfel de partenerul de cuplu.

4. Fa-o ca o incalzire pentru partenerul tau
Te ajuta sa te concentrezi pe propria placere chiar si atunci cand te afli intr-o relatie. In plus, autosatisfacerea duce la autocunoastere, iar acest lucru te transforma intr-un amant mai buni.

Inainte de a trece la actiune cu partenerul de cuplu, incearca sa renunti la haine, sa faci o baie fierbinte, sa te privesti in oglinda si sa incepi sa te atingi. Nu vei regreta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007430 (s)