News Flash:

Cum va fi vremea in toata tara in acest week-end

20 Noiembrie 2015
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Vremea se va raci, mai ales in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi noros si temporar va ploua. Cantitatile de apa vor depasi, local, 25...30 l/mp, iar la munte si in Maramures, izolat, 60 l/mp.
Mai ales seara si noaptea, in Muntii Apuseni si in grupele nordice ale Carpatilor Orientali, dar si la inaltimi de peste 1800 m in celelalte masive, treptat ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Spre sfarsitul intervalului precipitatii mixte sunt posibile si in Banat, Crisana si Maramures.
In regiunile sudice si sud-estice, innorarile vor fi temporare, iar ploile izolate. Vantul va avea intensificari locale cu viteze de pana la 55...60 km/h, iar in zona montana inalta va sufla tare, cu rafale de peste 90...100 km/h, trecator viscolind ninsoarea.
Valorile termice se vor mentine peste mediile climatologice, in special in sud si in sud-est, astfel ca, in general, maximele vor fi cuprinse intre 9 si 18 grade, iar minimele, intre 0 si 11 grade.
LA BUCURESTI
Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an, urmand a se inregistra o maxima de 16...17 grade si o minima de 8...10 grade. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in a doua parte a intervalului.
DUMINICA
IN TARA
Vremea va continua sa se raceasca in majoritatea regiunilor, exceptand cele sud-estice unde valorile termice vor fi in crestere usoara  si vor caracteriza o vreme deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros. Vor cadea precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare la munte, ploaie in regiunile sudice si sud-estice si local, predominant sub forma de ploaie si lapovita in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in sud-est si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, mai ridicate in Baragan si Dobrogea,  pana spre 22 de grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 10 grade, mai ridicate pe litoral.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005049 (s)