News Flash:

VREMEA ramane calda pentru aceasta perioada

19 Noiembrie 2015
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vineri, vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, indeosebi in regiunile extracarpatice, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie.
In vestul, centrul si nordul teritoriului, treptat innorarile se vor accentua, iar aria precipitatiilor va fi in extindere. Astfel, pe parcursul zilei, ploile se vor semnala in Maramures si izolat in nordul Crisanei, al Transilvaniei si Moldovei, pentru ca noaptea acestea sa fie prezente in vest si nord si local in centru si nord-est. Izolat in zonele de munte si in Maramures, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali, trecator, se vor semnala precipitatii mixte. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul noptii, cand numai cu totul izolat este posibil sa ploua slab. Vantul va prezenta intensificari pana la tare la munte, dar local si temporar si in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 2 si 11 grade.
IN BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasa si in continuare cu mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 7...8 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

LA MUNTE
Vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Treptat innorarile se vor accentua. Pe parcursul zilei, ploile se vor semnala doar in nordul Carpatilor Orientali, pentru ca noaptea acestea sa fie prezente in masivele vestice si nordice si pe arii restranse in restul zonelor montane. Izolat in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali, trecator, se vor semnala precipitatii mixte. 

in bucuresti la munte vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005994 (s)