News Flash:

Cum sa dezinfectezi suprafetele din casa daca ai animale de companie

15 Februarie 2017
928 Vizualizari | 0 Comentarii
caine cu stapan
Ai animale de companie in casa? Dezinfecteaza eficient suprafetele cu aceasta solutie
Esti un iubitor de animale de companie sau ai copii care isi doresc un animal de companie, cel putin o pisica si de ce nu, poate chiar un caine? Stim cat de greu e sa le refuzi aceasta dorinta, dar ce te faci cu toata mizeria pe care o lasa in urma si toti microbii pe care ii aduc de afara?
Cu siguranta ai nevoie de un truc magic in casa, unul care sa omoare microbii, bacteriile si sa dezinfecteze suprafetele, astfel incat locuinta sa fie un loc sigur pentru copilul tau, chiar daca un caine va alerga fara restrictii pe acolo.
Probabil acum iti vin in minte toate reclamele la diverse produse care iti promit aceste lucruri, dar pe care sa il alegi? In loc sa incepi sa testezi cate un produs pe rand, intrebandu-te care este mai eficient, mai bine incerci un mop cu aburi. De ce cu aburi? Pentru ca tehnologia cu abur permite aburului sa patrunda in cele mai greu accesibile locuri, lasand astfel casa perfect curata, iar temperatura inalta a aburului omoara germenii si bacteriile pana la 99.9%.
Aparatul minune care face acest truc magic este mopul cu aburi AQUAclean Steam Cleaner, care curata toate suprafetele dificile: pardoseli dure impermeabile, suprafete ceramice, laminate sau din metal, suprafete din sticle, mochete si improspateaza toate tipurile de covoare.
De acum poti uita de curatatul covoarelor cu peria si detergenti speciali, cu AQUAclean Steam Cleaner e mult mai usor si rapid.
Mopul se incalzeste in 30 de secunde, nu curge si nu lasa apa. Are un rezervor mare cu o capacitate de 0.28l, suficient pentru 30 minute de curatare. Este usor de transportat, manevrat si depozitat. De asemenea, aparatul se roteste la 180 de grade pentru zonele greu de accesat si vine insotit de 10 accesorii pentru a curata cat de mai multe tipuri de suprafete.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006422 (s)