News Flash:

Cum poate deveni o femeie mai atractiva in fata unui barbat? Iata cateva trucuri

15 Februarie 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie frumoasa
Surpriza din bagaj

Cand pleaca intr-o calatorie pentru mai multe zile si vrei sa-l faci sa se gandeasca la tine cand ajunge la destinatie, lasa-i o supriza in bagaj, preferabil in cel de cala, nu in cel de mana pe care il poate deschide larg in fata colegilor. Poate fi o jucarie sexuala cu biletul "N-am nevoie de asta cat lipsesti" sau poate fi lenjeria sa intima cea mai sexy, purtata timp de cateva ore. De ce purtata? E foarte posibil sa o duca la nas. Ce crezi ca il va excita mai mult? Mirosul tau natural sau cel de balsam de rufe?

Un dans lasciv in club


Putine lucruri il excita pe un barbat mai mult decat sa-si vada iubita devenind brusc afectuoasa cu o femeie la fel de atragatoare. Un dans lasciv alaturi de o femeie, in club, in fata lui, il poate face sa descopere ca esti mai atractiva in ochii lui decat credea pana atunci.

Daca dansul este cu o straina, care pare la fel de pusa pe sotii si daca va atingeti si sanii, iubitul tau ar putea ajunge rapid in al noualea cer.

1. Criza de gelozie cu amenintari

Ca sa intri in pielea unei fete rele care ii starneste cele mai salbatice dorinte ai nevoie de cel putin o criza de gelozie serioasa. Este o ocazie excelenta sa scapi de farfuriile care nu-ti plac prea mult! Daca nu vrei sa strangi cioburi dupa cearta, foloseste-te doar de cuvinte alese cu grija.


Cei mai multi barbati sunt incantati sa intalneasca latura posesiva a iubitei, dar nu foarte des. Fii creativa si explica-i cat de rau il va durea fizic orice tentativa de infidelitate, totul cu un zambet malefic pe buze.

Distractie pe sub masa

In functie de pozitia in care stati la masa intr-un loc public, il poti soca strecurandu-ti mana in pantalonii lui. Aceasta tactica merge bine pentru prima oara, dar daca nu il poti satisface cu adevarat cu mana pe sub masa, va deveni neplacuta cand este repetata.


O alta nebunie la fel de sexy este sa-i bagi lui mana intre picioarele tale si sa-l lasi sa descopere ca nu porti nici macar chiloti tanga pe sub fusta.

Provoaca-l la un tatuaj

Tatuajele in cuplu cu numele partenerului pot fi un lucru cam prea nebun pentru cei mai multi. Orice alt mic tatuaj facut in cuplu, la initiativa ta, il poate ajuta sa-ti descopere latura de fata rea.

Daca partenerul nu este deloc interesat de un tatuaj pe corpul lui, dar nu l-ar deranja sa-ti faci tu unul, ia-l cu tine la salon si gemi usor si senzual in timp ce artistul iti inteapa pielea.

Transformarea brusca in dormitor

Poate ca ii place sa fii un inger in general, dar partea ta intunecata, de demon, este apreciata mai ales in dormitor. Lasa-l sa te excite cu un preludiu romantic, apoi sari deasupra lui si preia controlul. Leaga-l la ochi, da-i o palma si foloseste-l ca pe un gigolo. Atata vreme cat nu ii lasi vanatai prea mari si nu te transfomi intr-o stapana prea des in dormitor, va aprecia din plin initiativa ta.  (eva.ro)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006314 (s)