News Flash:

Noi reguli de vanzare a martisoarelor in Timisoara

14 Februarie 2015
1661 Vizualizari | 1 Comentarii
 Incep pregatirile pentru 1 Martie. Cei care doresc sa comercializeze martisoare si felicitari pe strazile Timisoarei au la dispozitie trei zile sa depuna cereri la primarie, saptamana viitoare. Pentru acestia vor fi disponibile amplasamente in peste 20 de zone. In centru vor avea voie sa vanda martisoare doar timisorenii si tinerii care studiaza in oras si va fi interzisa comercializarea la mese. Repartizarea locurilor din Piata Victoriei ar trebui sa se faca si in functie de estetica standurilor.
Producatorii si comerciantii pot solicita autorizatii pentru expunerea si comercializarea de martisoare si felicitari, in perioada 23 februarie – 2 martie 2015, in spatiile special destinate din oras. Cererile pot fi depuse la Primaria Timisoara saptamana viitoare, incepand de luni, 16 februarie, pana miercuri, 18 februarie.
Solicitarile se depun la camera 12 de luni pana vineri in intervalul orar 8.30-16.30, cu exceptia zilei de marti, cand programul de lucru cu publicul este pana la ora 18.30, scrie tion.ro.
Martisoarele si felicitarile vor putea fi comercializate in peste 20 de zone din Timisoara: in Piata Victoriei, pe platoul de langa Ceasul Floral – Bd. Proclamatia de la Timisoara, pe strada Marasesti, pe platoul din fata Parcului Copiilor, in Piata A. Mocioni, pe Bd. Regele Carol I (de la str. Iancu Vacarescu pana la General I. Dragalina), in Piata Nicolae Balcescu - str. Ciprian Porumbescu, in zona Spitalului Judetean, in Piata Traian, pe Calea Sever Bocu, Calea Aradului si Calea Torontalului etc.
La fel cum s-a intamplat si in ultimii ani, in centrul orasului va putea vinde martisoare doar cine are buletin/ carte de identitate de Timisoara, doar comerciantii care detin carte de identitate eliberata de SPCLEP Timisoara. Exceptie de la regula vor face studentii /elevii care studiaza la institutii de invatamant de pe raza municipiului Timisoara. Exista si reguli noi in ceea ce priveste comertul de 1 martie in Piata Victoriei.
„Solicitantii vor prezenta atat o fotocopie a standului pe care urmeaza sa expuna produsele spre comercializare, cat si a produselor comercializate. Pe amplasamentele situate pe tronsonul McDonald’s - str. N. Lenau, produsele comercializatre vor fi expuse doar pe stand de expunere vertical (se interzice comercializare produselor pe mese). Repartizarea locurilor din Piata Victoriei se va face in functie de numarul de inregistrare, specificitatea produselor, cat si estetica standurilor. Se interzice amplasarea de corturi si alte contructii provizorii, cu exceptia umbrelelor de culoare alb/ crem, fara reclama, si doar in caz de timp nefavorabil”, anunta administratorul public al Timisoarei, Sorin Dragoi.
Operatorii economici vor fi obligati sa detina la standul de vazare avizul pentru desfasurarea ocazionala a comertului ambulant, eliberat de catre Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Publicitare, sa aiba la ei cartea de identitate si dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public - in original. Suprafata unui amplasament va fi de maxim 2 mp, iar fiecare comerciant poate ocupa un singur amplasament.
Mentinerea curateniei este obligatorie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005667 (s)