News Flash:

VALENTINE'S DAY: Casatorii de proba la mall si oferte speciale la hoteluri

13 Februarie 2015
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
Hotelieri din mai multe zone ale tarii si mall-uri din marile orase ii asteapta pe indragostiti cu oferte speciale, cuplurile avand ocazia sa petreaca un week-end romantic la hotel, cu sampanie si ciocolata, sa se casatoreasca pentru o zi la mall sau sa isi declare iubirea pe ”peretele dragostei”.
Cuplurile care vor sa profite de faptul ca Valentine’s Day coincide cu sfarsitul de saptamana pot sarbatori ziua indragostitilor la o pensiune sau la un hotel, mai ales ca proprietarii de hoteluri si pensiuni din mai multe zone au pregatit oferte speciale pentru aceasta zi.
Pe Valea Prahovei, o pensiune de trei stele din Sinaia are o oferta care include cazare pentru doua nopti in camera decorata cu lumanari, mic dejun inclus si o sticla de vin sau sampanie in camera. Pretul unui astfel de pachet turistic este de 276 de lei de persoana, iar cei care opteaza pentru aceasta oferta beneficiaza de zece la suta reducere la restaurant, dar si de 15 la suta discount la un club din apropierea pensiunii.
Tot la Sinaia, un hotel de trei stele a pregatit o oferta speciala pentru indragostiti. Acestia pot petrece una sau doua nopti, pot primi micul dejun in camera si beneficiaza de piano-concert, cina romantica si relaxare la centrul SPA al hotelului. Ei vor beneficia si de late check-out in 15 februarie, cand camerele vor fi eliberate la ora 16.00, preturile la aceste pachete turistice variind intre 370 de lei pentru o noapte in camera dubla si 790 de lei pentru doua nopti petrecute intr-un apartament al hotelului.
La un hotel de patru stele din aceeasi statiune, week-end-ul de Valentine’s Day costa intre 1.090 de lei si 1.740 de lei si include doua nopti de cazare, ”pachet surpriza” in camera, cina romantica, acces la SPA, inclusiv pe timp de noapte si 50 la suta discount la centrul de divertisment al hotelului, unde se joaca bowling si biliard.
La Predeal, un hotel de patru stele a pregatit pentru week-end-ul 13-15 februarie o oferta speciala care include doua nopti de cazare, demipensiune si cina romantica, la un pret de 215 lei de persoana.
De Valentine’s Day, o oferta speciala are si un hotel de trei stele din Bran, ai carui proprietari le promit indragostitilor ”rasfat culinar deosebit”, care include somon, branzeturi frantuzesti, bruschete si ton in cosulet de piersica. Pachetul turistic, al carui pret este de 275 de lei de persoana pentru doua nopti de cazare, include, de asemenea, o surpriza in camera, despre care gazdele spun ca ”va desavarsi atmosfera sarbatorii”.
In Poiana Brasov, week-end-ul de Valentine’s Day costa, la un hotel de patru stele, 550 de lei de persoana, pachetul turistic incluzand vin rosu, ciocolata si cos de fructe in camera, cina romantica, dar si relaxare si tratament la SPA.
Si proprietarii unui hotel de patru stele din Curtea de Arges ii asteapta pe indragostiti sa petreaca Valentine’s Day in camere ”cu decoratiuni romantice”, cu bomboane de ciocolata, vin, ”cina intr-o atmosfera romantica cu seara dansanta”, acces la piscina, sauna si jacuzzi, totul la un pret de 225 de lei de persoana pentru doua nopti de cazare.
La Ramnicu Valcea, un hotel de patru stele care se prezinta drept ”unicul hotel-muzeu de arta din Romania” le-a pregatit indragostitilor ”pachete romantice”. Cei care vor sa petreaca doar o noapte la hotel pot alege pachete turistice al caror pret variaza intre 430 si 700 de lei, incluzand cazare, cina romantica, vin, acces la piscina, masaj si mic dejun pentru a doua zi, dar si un cocktail ”spicy love” din partea casei. Cei care vor sa ia doar cina la hotel pot beneficia de pachetul ”cina romantica” in seara de 14 februarie. La un pret de 160 de lei, indragostitii primesc cina care include somon, creveti, desert, vin spumant si cocktail. La acelasi hotel, pentru 820 de lei indragostitii pot petrece week-end-ul, unde primesc flori si ciocolata in camera, cina romantica, au acces la piscina, sauna si sala de fitness.

Si marile centre comerciale au oferte speciale pentru indragostiti.
In unul dintre mall-urile din Ploiesti se vor oficia, in week-end, ”casatorii de proba”, iar cuplurile beneficiaza de meniuri speciale la restaurantele din centrul comercial.
De asemenea, un mall din Pitesti ii asteapta pe indragostiti sa-si faca poze intr-un ”selfie box”, sa-si declare iubirea pe ”peretele dragostei”, iar pe cei singuri ii cheama sa isi gaseasca perechea la un ”speed dating”.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005741 (s)