News Flash:

VIDEO INCREDIBIL! Cine ii trage scaunul de sub fund lui Putin, la Summitul de la Minsk. Clipul s-a raspandit in toata lumea

13 Februarie 2015
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
O inregistrare video cu cei mai puternici oameni ai planetei a devenit viral pe retele sociale, in contextul, discutiilor care au loc pentru gasirea unei solutii pentru situatia din Ucraina.
Imaginile sunt montate dintr-o stire a postului Rusia 1 care descrie discutiile dintre liderii din Ucraina, Rusia, Germania si Franta,de la Minsk.
Presedintele Frantei, Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel, liderul rus Vladimir Putin si presedintele ucrainean Petro Porosenko au discutat la Palatul Independentei din Minsk, pentru a semna un document asupra rezolvarii conflictului din Ucraina.
La incercarea de gasile a unei solutii pentru Ucraina a luat parte si presedintele belarus Aleksandr Lukasenko.
Ieri seara, in timpul discutiilor, dupa ce televiziunea din Rusia a publicat imagini cu cei patru lideri, pe retele sociale a inceput sa circule un montaj video in care, aparent, presedintele belarus Aleksandr Lukasenko ii trage scaunul de sub fund liderului de la Moscova, in timp ce poarta o discutie aprinsa cu Angela Merkel.

Galerie Video


angela merkel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005131 (s)