News Flash:

Interlopul agresor de la Straja este liber! Victimele si-au retras plangerile

14 Aprilie 2016
1410 Vizualizari | 1 Comentarii
palesica
Judecatoria Petrosani a decis marti eliberarea din arest preventiv a barbatului care a batut, in luna februarie, o salvamontista din statiunea Straja, hotararea instantei survenind dupa ce s-a constatat ca victimele agresorului si-au retras plangerile depuse impotriva acestuia. 
"Inceteaza procesul penal pornit impotriva inculpatului Palesica Sorin Constantin' in urma plangerilor depuse de Miruna Inel, Lucian Clondireanu si Cornel Toma, se arata in minuta publicata pe portalul instantelor de judecata. 
Totodata, judecatorii au hotarat punerea in libertate 'de indata' a lui Constatin Sorin Palesica, acesta aflandu-se, pana marti, in arest preventiv in Penitenciarul Aiud. 
Instanta a mai constatat ca persoanele vatamate nu s-au constituit parte civila in proces. 
De asemenea, judecatorii au apreciat ca, in conditiile legii, cele trei persoane vatamate trebuie sa plateasca cheltuieli judiciare catre stat stabilite la suma de 350 de lei, individual, pentru Miruna Inel si Cornel Toma, si la 285 lei pentru Lucian Clondireanu. 
Sentinta poate fi atacata in apel la Curtea de Apel Alba Iulia, in termen de 10 zile de la comunicare. 
Salvamontista Miruna Inel, de 21 ani, a fost batuta, la inceputul lunii februarie, de Constantin Palesica, in timp ce se afla la o petrecere privata intr-un local din statiunea Straja. Tanara a fost transportata la spital, in stare de inconstienta, de un echipaj SMURD. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului. 
Procurorii care au realizat ancheta in acest caz l-au acuzat pe agresor de trei infractiuni de lovire, cu trei victime, intre care si salvamontista Miruna Inel. Dosarul a fost trimis Judecatoriei Petrosani. 
Pe de alta parte, Miruna Inel a incercat, la finele lunii februarie, sa inregistreze la un birou notarial din Lupeni o declaratie prin care isi retrage plangerea depusa in acest caz. Notarul a refuzat sa dea curs procedurii, motivand ca tanara ar fi avut un 'consimtamant viciat'. AGERPRES

judecatoria petrosani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006243 (s)